Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugpjūčio 30 d.

Tavo bilietas į 2000 kelionių

Spūstys, ilgos kelionės, vėluojantys skrydžiai, eilės prie kasų... Pabėgti nuo rutinos ir persikelti į nuotykių kupiną pasaulį jums gali padėti ibiblioteka.lt. Turėdami LIBIS skaitytojo pažymėjimą, net ir pasibaigus vasaros atostogoms, galite pasinerti į daugiau kaip 2000 kelionių. Visi Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos skaitytojai gali nemokamai skaityti lietuvių autorių ar į lietuvių kalbą išverstas elektronines knygas. Kviečiame jau šiandien registruotis ir pasinerti į lengvų romanų ar sukrečiančių dramų pasaulį, nemokamai keliauti po įvairias šalis.

Norint prisiregistruoti prie ibiblioteka.lt, reikalingas LIBIS skaitytojo pažymėjimas, išmanusis įrenginys ir interneto ryšys. Jums nereikės eikvoti savo laiko knygynuose ieškant tinkamos knygos ar derintis prie bibliotekos darbo laiko. ibiblioteka.lt pasiekiama bet kuriuo paros metu, pasiskolinus el. knygą, pradėti ją skaityti galima tą pačią akimirką. Knygos, kurias užsisakėte, visada bus randamos skiltyje Užsakymai > El. knygos. Galėsite matyti, kiek dar dienų jums liko skaityti ir kada pasiskolintą el. knygą turite grąžinti. Kai jūsų skolinimosi laikotarpis pasibaigs, knyga automatiškai grįš į elektorinę lentyną ir lauks naujo skaitytojo.

Vėlais vakarais, kai Nacionalinės bibliotekos popierinės knygos nėra pasiekiamos, o jus kankina žinių troškulys, nepamirškite pasižvalgyti po ibiblioteka.lt elektroninių knygų lentynas. Galėsite išsirinkti ir skaityti skaitmeninę populiariausių knygų versiją.

Be jokių kelionės išlaidų lengvai pasiekiamas legalus turinys, kurį galima skaityti savo išmaniajame įrenginyje.

Daugiau informacijos rasite čia ›