Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. gegužės 22 d.

Kviečiame įsikurti Bendradarbystės erdvėje

Galbūt kaip tik šiuo metu – po ilgų karantino savaičių – dairotės patogios darbo vietos savo projektams įgyvendinti? Tuomet kviečiame įsikurti Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Bendradarbystės erdvėje. Čia jūsų laukia nuolatinė darbo vieta, spausdinimo, skenavimo, kopijavimo paslaugos, susitikimų kambariai, profesionalų konsultacijos informacijos ieškos ir kt. klausimais, IT specialistų pagalba ir daugybė kitų paslaugų.

Bendradarbystės erdvėje yra laukiami informacijos apdorojimo, analitikos, finansų sferos specialistai, kūrybinių industrijų atstovai bei kitų sričių profesionalai, savo rankomis ir intelektu kuriantys technologijų, mokslo, švietimo inovacijas. Visi drauge dirbsime, kursime ir ugdysime profesionalų bendruomenę, populiarinsime savitarpio pagalbos ir bendradarbiavimo idėjas ir taip sieksime prisidėti prie modernios žinių ekonomikos plėtros Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie paslaugą rasite čia. Jei kiltų klausimų, kviečiame kreiptis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. 8 675 70591.