Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugpjūčio 19 d.

Rugpjūčio 5, 12, 19, 26 d.: edukacinis ciklas susitelkimo ir dėmesingumo lavinimui

Nutildžius vidinį chaosą, atsikračius įtampos, nerimo, blogų ateities scenarijų, daug paprasčiau sąmoningai ir tinkamai keliauti į save. Rugpjūčio mėnesį kviečiame į Nacionalinėje bibliotekoje rengiamą „ Susitelkimo valdymo praktikų“ edukacinį ciklą. Jo dalyviai turės galimybę giliau panirti į asmeninio psichologinio pasaulio pažinimą.

Renginiuose bus mokoma sąmoningai valdyti dėmesį, suvokti savo vidinį potencialą, praplėsti vidinės kultūros akiratį, leistis pažinimo taku per meninės kūrybos ir filosofinių tradicijų sąsajas. Dėmesio valdymo technikos suteikia galimybę tapti sąmoningesniu ir labiau išsilavinusiu žmogumi. Kiekvienam sudaromos palankios sąlygos nurimti, susikaupti ir kūrybiškai išsiskleisti kasdienėje veikloje.

Naudojami susitelkimo valdymo metodai gali praversti įvairiose gyvenimiškose situacijose. Pavyzdžiui, savirefleksija padeda išryškinti esminius asmenybės bruožus ir ugdyti analitinį mąstymą. Išsamesnis savęs pažinimas leidžia geriau suprasti aplinkinį kultūros pasaulį, gebėti priimti ir gyvenime vadovautis naujai atrastomis vertybėmis.

Jau daugelį metų pasaulio mokslininkai atlieka tyrimus, kaip dėmesingumo pratybos veikia žmogaus protą. Reguliariai praktikuojant tinkamą susitelkimą, įgaunama vertingos patirties, atpažintos geriausios žmogiškosios savybės leidžia padėti ir kitiems tapti savimi.

Būtina išankstinė registracija:

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams rekomenduojama dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Kviečiame dalyvauti.

Trumpai apie edukaciją

Data rugpjūčio 5, 12, 19, 26 d.
Laikas 12 val.
Vieta Pažinimo erdvė, Va., 535 kab.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“