Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Renginys „Kokybinių tyrimų Lietuvoje refleksijos“

2021 m. birželio 17 d. 18.00 val. – 20.30 val.

Kviečiame į viešą, nemokamą, mokslo metus uždarantį Fenomenologinių tyrimų instituto renginį. Jame gali dalyvauti kiekvienas ir kiekviena, kurie domisi žmoniškumu socialiniuose moksluose ir gyvenime, kurie, nors ir bijodami, bet rizikuoja būti pažeidžiami, kurie drįsta būti keisti ar tiesiog savimi. Be abejo, kviečiami visi, kurie atlieka ar nori atlikti kokybiškus kokybinius tyrimus. Organizatoriai tikisi, kad erdviai, saugiai susėdę, kaip ir praėjusiais metais, galėsime džiaugtis renginiu.

Renginyje:

  • bus paskelbti „Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2020“ konkurso rezultatai;
  • apie „Ėjimą kokybinių tyrimų keliu: ar šie batai mums ne per dideli?“ kalbės Vilniaus universiteto lektorė, Mykolo Romerio universiteto doktorantė Eglė Urbutienė;
  • savo darbų rašymo procesą ir pagrindinius atradimus pristatys „Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2019“ konkurso nugalėtojai: edukologė, lektorė dr. Neringa Kurapkaitienė kalbės apie  savo daktaro disertaciją „Jaunų suaugusiųjų mokymosi savanorystėje patirtis“ (darbas gintas Mykolo Romerio universitete, darbo vadovė prof. dr. V. Gudžinskienė); psichologė Diana Gabrijolavičiūtė kalbės apie antrąją vietą laimėjusį magistro darbą „Smegenų auglys: operacinio laikotarpio patyrimas“ (darbas gintas Lietuvos sveikatos mokslų universitete, darbo vadovė dr. A. Pranckevičienė);
  • šnabždėsimės, klegėsime ir aptarsime Fenomenologinių tyrimų instituto veiklas ir socialinių mokslų situaciją Lietuvoje.

Renginį ves ir instituto veiklą pristatys Fenomenologinių tyrimų instituto vadovė, lektorė ir konsultantė, Kembridžo universiteto akademinio rašymo grupės narė dr. Agnė Matulaitė (socialiniai mokslai, psichologija).

„Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2020“ konkurso rezultatus pristatys konkurso komisijos pirmininkė, Vilniaus universiteto ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos, Fenomenologinių tyrimų instituto lektorė ir konsultantė dr. Toma Jasiukeviciute-Zelenko (socialiniai mokslai, socialinis darbas).

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų, žiūrovai įleidžiami tik pagal išankstinę registraciją ir ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Atėjus į renginį, privaloma užpildyti COVID-19 anketą. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus. 

Registruotis privaloma per šią nuorodą.

Trumpai apie renginį

Data
birželio 17 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
2,5 val.
Dalyvavimas
būtina registracija
Partneriai ir rėmėjai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka; Fenomenologinių tyrimų institutas; leidyklos „Tyto alba“, „Alma littera“, „Sofoklis“; Indigo gėlės“; „Jurgučių rėminimo paslaugos“; Lietuvos paštas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“