Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Ekskursija po parodą ir kūrybinės dirbtuvės moksleiviams

2021 m. spalio 29 d. 10.00 val. – 11.00 val.

Spalio 27 ir 29 d. 10 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas kviečia į ekskursiją po parodą „Trakų Pusiasalio pilis: vienaragis – kultūrinio, istorinio paveldo simbolis“ ir kūrybines dirbtuves moksleiviams.

Vaikų ir jaunimo literatūros skaitykloje tarptautinio ekslibrisų konkurso paroda eksponuojama iki spalio 31 d. Daugiau apie parodą skaitykite Nacionalinės bibliotekos interneto svetainėje.

1–4 klasių mokiniai ekskursijos metu apžiūrės parodą, meno pedagogė aptars su vaikais meno kūrinius ir surengs dirbtuves, kuriose, padedami pedagogės, jie susikurs ekslibrisą. Registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.

Vyresnių klasių moksleivius kviečiame dalyvauti Kultūros paso programos edukacijoje „Ekslibriso dirbtuvės“. Daugiau informacijos ir registracija čia.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galimybių pasą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
spalio 27 ir 29 d.
Laikas
10 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros skaitykla, I a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame