Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Naujienos iliustracija

Izraeliečių filmo „Tėve mūsų“ peržiūra

2022 m. rugpjūčio 18 d. 18.00 val. – 20.00 val.

Rugpjūčio 18 d. 18 val. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Izraelio ambasada Lietuvoje maloniai kviečia į vaidybinio filmo „Tėve mūsų“ (rež. Meny Yaesh, 2016, 1 val. 47 min.) peržiūrą. Renginys vyks Vilniaus žydų viešojoje bibliotekoje (Gedimino pr. 24, įėjimas iš Vilniaus mažojo teatro kiemo).

Moralinį konfliktą išgyvenantis naktinio klubo apsauginis, kurio svajonės tapti tėvu žlunga, atsiduria Izraelio pogrindyje. Griežtas, bet garbingas Ovadia Rachmimas dirba Tel Avivo naktinio klubo durininku. Gyvenimas su žmona Rachel įtemptas dėl jų nevaisingų pastangų susilaukti vaiko. Norėdamas išgelbėti santuoką, pinigų neturintis Ovadia eina dirbti pas smulkų gangsterį ir renka skolas, kad galėtų susimokėti už brangius žmonos vaisingumo gydymo metodus. Jo galutinis bandymas išsilaisvinti iš smurto ir nusikaltimų išbandys jo ištikimybę ir privers priimti sudėtingą sprendimą – apsaugoti šeimą ar išduoti draugus.

Filmas rodomas hebrajų kalba su lietuviškais subtitrais.

Įėjimas nemokamas.

Prašome registruotis iš anksto el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu 8 604 15 765.

Trumpai apie filmo peržiūrą

Data
rugpjūčio 18 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Vilniaus žydų viešoji biblioteka (Gedimino pr. 24)
Dalyvavimas
registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu 8 604 15 765
Trukmė
2 val.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“