Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Beatos Nicholson knyga „Beatos virtuvė. Prie stalo Lietuva 2016 m. balandžio 22 d.

Beatos Nicholson knygos „Beatos virtuvė. Prie stalo Lietuva“ pristatymas

Balandžio 25 d., pirmadienį, 10 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Posėdžių salėje (7a.) įvyks Beatos Nicholson knygos „Beatos virtuvė. Prie stalo Lietuva“ pristatymas.

„Prie stalo Lietuva“– tai šeštoji mano knyga, kurią ruošdama iš naujo – vėl ir vėl įsimylėjau Lietuvą. Knyga, kurioje, juokauju, yra kaip  liaudies dainų rinkinys – čia sudėti mylimiausi,  Lietuvos namų virtuvėse laimingai gyvenantys receptai. Dar smagiau, kad ne tik receptai toje knygoje – joje ir nuostabiausi jos herojai, kurie pasakoja apie savo meilę maistui ir tradiciniams lietuviškiems produktams bei ingredientams. Visus herojus buvau aplankiusi jų namuose ir jų sielos gerumas bei meilė mūsų lietuviškai žemei, jūrai, bitei, duonai, sūriui – visai Lietuvai – mane užbūrė iki ašarų… Lietuva yra geriausia šalis pasaulyje… Nes mes turime tiek žmonių, kurie tiki tuo, ką daro... Norėčiau, kad „Prie stalo Lietuva“ jus įkvėptų ir primintų, kokioje nuostabioje ir dosnioje šalyje gyvename, kokie darbštūs ir svetingi yra mūsų žmonės." – sako Beata.

Čia rasite daugiau nei 90 patiekalų, kuriuos Lietuvos šeimos ir kasdien, ir įvairiausiomis progomis gamina kelis dešimtmečius, o jų receptai perduodami iš lūpų į lūpas.

7 knygos skyriuose atsispindi visas Lietuvos virtuvės ciklas: nuo pusryčių iki vakarienės, nuo žaibiškai pagaminamų iki namų sąlygomis gimstančių šedevrų, arba konservuotų, raugintų, išlaikytų valgių.

Maloniai kviečiame į renginį!