Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. gruodžio 5 d.

Žiemos švenčių garsiniai skaitymai

Artėjant stebuklų kupinam metui, mažuosius bibliotekos lankytojos kviečiame į šios žiemos garsinius skaitymus. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamente rengiamuose rytmečio skaitymuose jaukiai įsitaisę klausysimės stebuklingų pasakojimų, išvysime dailininkų sukurtas magiškas iliustracijas, o kūrybinėse dirbtuvėlėse kursime žaismingus rankdarbius, kuriuos mažieji skaitytojai vėliau galės dovanoti artimam žmogui.

Skaitysime jau klasika tapusias bei naujausias lietuvių ir užsienio autorių knygeles: Mariaus Marcinkevičiaus „Sivužą“, Kęstučio Kasparavičiaus knygeles „Kalėdos! Kalėdos!“ ir „Meškelionė“, Jujjos Wieslander „Mamulės Mū ir Varnos Kalėdas“, Sveno Nordqvisto „Petsono ir Finduso Kalėdas“, Indrės Pavilonytės ir Martyno Pavilonio „Šikšnosparniuko Kalėdas“ bei kitas nuotaikingas istorijas.

Garsiai perskaitę kūrinius, aptarsime jų veikėjus, istorijų siužetą ir knygų iliustracijas. 

Kviečiame ikimokyklinio amžiaus vaikus ir 1–2 klasių moksleivius registruotis į šventinius rytmečio skaitymus, kurie vyks gruodžio bei sausio mėnesiais.

Veiklos vyks darbo dienomis nuo 10 val., skaitymų ir dirbtuvių trukmė – iki vienos valandos. Skaitymams registruojame vieną klasę arba vieną ikimokyklinukų grupę.

Primename, jog šventiniai skaitymai gali būti vykdomi ir nuotoliniu būdu, todėl raginame dalyvauti ir regionų ugdymo įstaigas. Kviečiame kurti šventišką nuotaiką mažiesiems savo mokyklos ar bibliotekos bendruomenėje!

Registracija ir informacija grupėms el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.

Kartu pajuskime artėjančią švenčių nuotaiką!

Trumpai apie renginį

Data
2023 m. gruodžio 5 d. – 2024 m. sausio 26 d.
Laikas
10 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook