Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. rugsėjo 29 d.

Kviečiame šeimas kilti į literatūrinį protmūšį

Šį šeštadienį kviečiame sutelkti savo šeimos ir bičiulių pajėgas ir stoti į protų mūšį. Bus ne tik smagu varžytis žiniomis su kitomis komandomis: žaidžiant į atmintį įsirėžę įspūdžiai skatina vaikų domėjimąsi knygomis, gebėjimą atsirinkti vertingą literatūrą, ugdo kūrybiškumą. Ką jau ir kalbėti apie turiningą šeimos laisvalaikį.

Šeimai skirtame renginyje tarpusavyje varžysis komandos, sudarytos iš 4 narių: pradinukų, jų tėvelių, senelių ar šeimos bičiulių. Kitus šeimos narius ir sirgalius kviesime stebėti žaidimą ir palaikyti savą komandą. Žaidimą sudarys 4 etapai, atspindintys įvairias temas, iš kurių žaidėjams bus užduodama po 10 klausimų apie lietuvių ir užsienio literatūrą, pateikiamos loginės užduotys. Komandos varžysis ne tik dėl geriausiai literatūrą išmanančios šeimos vardo, bet ir dėl puikių prizų.

Mūšiui vadovaus aktorius Rokas Petrauskas.

Renginys vyks spalio 1 d. 13 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) V a. poilsio erdvėje prie kino salės. Numatoma renginio trukmė – 1,5 val. Organizatorius – Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Kultūrinės edukacijos skyrius.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Registruojantis prašome nurodyti savo telefono numerį, komandos pavadinimą, jos narių vardus ir amžių.