Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. spalio 17 d.

Tėvelių dėmesiui: „Žaisloteka“ jau laukia mažylių

Skubame pranešti džiugią žinią šeimoms su mažais vaikais: Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje jau veikia erdvė, kurią kūrėme galvodami apie jus.

Nuo šiol nebereikės atidėti apsilankymo Nacionalinėje bibliotekoje vien todėl, kad neturite, kam palikti savo mažylių. Kviečiame ateiti drauge su jais nesibaiminant, kad vaikai kels šurmulį skaityklose ar darbo erdvėse ir kad neturėsite galimybės ramiai naudotis bibliotekos teikiamomis paslaugomis. Vaikai laiką bibliotekoje praleis ne mažiau turiningai nei tėveliai. Laukiame jūsų mažylių užimtumo centre „Žaisloteka“ – jaukioje vaikų erdvėje, kurioje su jais dirbs specialiai parengtas Nacionalinės bibliotekos personalas, siūlysiantis įvairios kūrybinės veiklos.

Į „Žaisloteką“ priimami 3–6 metų vaikai, tėveliai juos galės palikti ne daugiau kaip 4 valandoms. Kol kas „Žaisloteka“ lauks mažųjų lankytojų tik darbo dienomis, bet įsiklausę į lankytojų poreikius ir įvertinę paklausą svarstysime galimybę dirbti ilgiau, taip pat ir savaitgaliais.

Apie lankymosi „Žaislotekoje“ taisykles ir darbo laiką skaitykite čia ›

Laukiame jūsų. Aukime kartu!