Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. lapkričio 9 d.

Rūtos Vanagaitės knygos „Jis“ pristatymas

„Jeigu prieš trisdešimt metų būčiau žinojusi, ką žinau dabar, jei prieš dvidešimt metų būčiau kalbėjusi su savo vyrais, kaip išdrįstu kalbėti dabar, jei prieš dešimt metų būčiau perskaičiusi, ką perskaičiau dabar... Ech, būčiau buvusi laimingesnė. O svarbiausia – su manim laimingesni būtų buvę jie, maniškiai...“ (Rūta Vanagaitė)

Rūta Vanagaitė – festivalio LIFE įkūrėja, teatrologė, renginių ir TV projektų prodiuserė, leidėja, politikė, rinkimų ir viešųjų ryšių specialistė, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narė. 1993-iaisiais įvertinta kaip Lietuvos metų moteris. Dviejų bestseleriais tapusių knygų „Pareigos metas“ ir „Ne bobų vasara“ autorė. Šįsyk ji skaitytojams pristato savo naują knygą „Jis“ – knygą apie vyro kūną ir sielą, skirtą moterims. Autorė dalijasi mintimis siekdama, kad skaitytojos geriau suprastų savo gyvenimo vyrus – tėvus, brolius, mylimuosius ir sūnus, kad suprasdamos juos labiau mylėtų ir pačios būtų šalia jų laimingesnės. Knyga grįsta asmenine autorės patirtimi, atvirais pokalbiais su vyrais ir žymių psichologų tekstais.

Visas ir visus, prikaupusius gyvenimiškos patirties ar dar tik šios srities naujokus, kviečiame į knygos pristatymą-pokalbį su knygos autore. Susitikimą ves Nacionalinės bibliotekos Komunikacijos ir rinkodaros departamento Rinkodaros ir intelektinių paslaugų skyriaus vyresnioji bibliotekininkė Sandra Kuliešienė, susirinkusieji turės galimybę užduoti rūpimus klausimus autorei.

Renginys vyks lapkričio 11 d. 16.30 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Konferencijų salėje. Numatoma renginio trukmė – iki 1 val. Organizatorius – Nacionalinės bibliotekos Komunikacijos ir rinkodaros departamento Rinkodaros ir intelektinių paslaugų skyrius.

Užsukite. Pasikalbėsime apie gamtos ir civilizacijos paslaptį, trumpu pavadinimu – Jis.