Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. balandžio 13 d.

Susitikimas su atmosferinės muzikos kūrėja Tamsaule

Atmosferinės folkmuzikos kūrėja Tamsaulė kviečia prisiminti ritmo, ritualo ilgesį, pasiklausyti švelnios elektroninės, atmosferinės muzikos. Koncerto žiūrovai turės galimybę jungtis į vientisą, bendrą dainavimą, dalyvauti savotiškoje meditacijoje, kurią giliausiai galima patirti per savąją kultūrą, nebijant šiandienių kontekstų, naujų skambesių ir patirčių.

Atmosferinės, etninės, elektroninės muzikos kūrėja Tamsaulė yra išleidusi autorinių dainų albumą „Atstumai“ (2016 m.), kurį galima rasti pagrindiniuose muzikos portaluose: Spotify, iTunes, Deezer, BandCamp, Pakartot.lt. Taip pat atmosferinės-meditacinės muzikos albumą „Perpetua Oscillatio“ (2016 m.).

Atlikėjos kūriniai jau keletą metų skamba radijo stočių „LRT radijas“, „LRT Opus“ eteryje. Ji bendradarbiauja ir su kitais muzikos kūrėjais – tiek iš Lietuvos (grupėmis „Vėjopatis“, „King Sleep“, „Modestyno“), tiek iš užsienio (leidybine ambientinės muzikos kompanija „Q-asar“, atlikėju E.U.E.R.P.I iš Bulgarijos). Taip pat dirba su filmų kūrėjais, pavyzdžiui, italų režisieriumi Federico Mattioni – jo kuriamame filme skambės Tamsaulės autoriniai kūriniai. Atlikėja dalyvauja įvairiuose festivaliuose, rašo poeziją, straipsnius. Yra viena iš kultūrinės Kauno erdvės „Largo“ įkūrėjų ir renginių organizatorių.

Tamsaulės koncertas – baigiamasis Nacionalinės bibliotekos Kūrybos erdvių atidarymo renginys. Daugiau apie šventę skaitykite čia ›

Laukiame jūsų balandžio 14 d. 19 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Muzikavimo erdvėje (V a.). Renginio organizatorė – Nacionalinė biblioteka. Įėjimas laisvas.