Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. liepos 19 d.

Liepos 17 d. – rugpjūčio 24 d.: Palangoje Mariaus Jovaišos fotografijų paroda „Neregėta Lietuva“

Kviečiame pajusti stebuklo skonį apsilankius Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Palangos vasaros skaitykloje vykstančioje Mariaus Jovaišos fotografijų parodoje „Neregėta Lietuva“. Ši paroda ne tik atspindi ir žavi mūsų krašto grožiu, paveldu, tradicijomis, bet taip pat perteikia modernios Lietuvos ateities viziją.

Būsimo albumo „Neregėta  Lietuva“ nuotraukose užfiksuota elektomagnetinė banga, įamžintas DNR dalijomosi procesas, nufotografuotas supergreitas šviesolaidinis internetas ir kaip „Brolis Semiconductor“ laboratorijoje sluoksnis po sluoksnio „kepamas“ lazeris, kol jis tampa unikaliu optiniu prietaisu, naudojamu JAV karo pramonėje. „Mano tikslas – ne reportažas, o menas, grožis. Nuotrauka turi „užkabinti“ ir pažadinti norą labiau domėtis Lietuva ir jos žmonėmis, pasiekimais. Tikslui pasiekti naudoju ir dronus, ir skraidykles, ir pačią naujausią, sudėtingą optinę techniką“, – atviravo fotografijų autorius M. Jovaiša.

Užsukite į Nacionalinės bibliotekos Palangos skaityklą ir būkite nustebinti nematytos Lietuvos vaizdais. Skaityklos darbo laikas: antradieniais–šeštadieniais 9–21 val.; sekmadieniais 10–20 val.; pirmadieniais – poilsio diena.

Trumpai apie parodą

Data liepos 17 d. – rugpjūčio 24 d.
Laikas skaityklos darbo laiku
Vieta Nacionalinės bibliotekos Palangos vasaros skaitykla, Vytauto g. 72, Palanga
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos Socialiniam tinkle „Facebook“