Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. spalio 2 d.

Spalio 2 d.: paskaita „Antroposofinė medicina – kūno, sielos ir dvasios samprata“

Lietuvoje jau daugiau nei 20 metų sėkmingai veikia Valdorfo pedagogikos mokyklos ir darželiai, taip turtindami kultūrinį Lietuvos kontekstą. Šios pedagogikos pagrindas yra antroposofinė pasaulėžiūra.  Šia pasaulėžiūra remiasi ir antroposofinė medicina, kuri yra pagrįsta šiuolaikiniu mokslu, tačiau yra unikali tuo, kad žvelgia į žmogų kaip visumą. Antroposofinėje medicinoje skiriamas vienodas dėmesys paciento kūnui, sielai ir dvasiai,  o diagnozuojant ir gydant atsižvelgiama į kiekvieno žmogaus biografiją.

Pagrindinis šios paskaitos tikslas – supažindinti Lietuvos visuomenę su antroposofinės medicinos esminėmis idėjomis. Paskaita skirta medikams ir visiems besidomintiems sveikatos puoselėjimu. Pasak organizatorių, jie tikisi, kad ši paskaita taps svarbiu įvykiu ir sudarys galimybes platesniam šiuolaikiškų, holistinių medicinos idėjų plitimui.

Paskaitą skaitys pasaulinio garso lektorė, pediatrė, antroposofinės medicinos gydytoja, medicinos mokslų dr. Michaela Glöckler. Paskaita vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą. Būtina registracija.

Trumpai apie paskaitą

Data spalio 2 d.
Laikas 18 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Trukmė 3 val.
Dalyvavimas registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai asociacija „Paramos Valdorfo pedagogikai bendrija“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“