Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugsėjo 21 d.

Kūrybinės edukacinės dirbtuvės šeimoms „Kita forma“

VšĮ „RV agentūra“ kartu su Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos dirbtuvėmis PATS SAU organizuoja kūrybinių edukacinių dirbtuvių „Kita forma“ ciklą. Renginiai skirti aukščiausiam atliekų tvarkymo prioritetui – jų susidarymo prevencijai – populiarinti ir skatinti. Šia iniciatyva siekiama skatinti visuomenę vengti atliekų susidarymo, daiktus naudoti pakartotinai ir taip pailginti jų naudojimo laiką.

Į dirbtuves kviečiame šeimas, skatiname drauge praleisti laiką ir bandome sugriauti mitą, kad geri daiktai – tik iš naujų žaliavų, o daiktas, padarytas iš atliekų, vertas tik vietos šiukšlinėje. Dirbtuvės skirtos parodyti šeimoms, kad nebūtina pramogauti, pirkti dovanas ar žaislus ir leisti laiką bei pinigus prekybos centruose – daug svarbesnis yra laikas praleistas drauge, siekiant bendro tikslo, neskubant, besišnekučiuojant ir, žinoma, ugdant suvokimą apie gamtos tausojimą.

Dirbtuvėlių cikle 6 šeštadieniniai užsiėmimai:

Rugsėjo 29 dieną skirsime Tyrėjų nakčiai paminėti – gaminsime teleskopus ir raketas.

Spalio 27 dieną ginsimės nuo šaltuko – nebenešiojamus megztinius ir nenaudojamus audinius paversime šiltomis namų šlepetėmis ar kojinėmis.

Lapkričio mėnesio šeštadieniais pradėsime intensyviai ruoštis žiemos šventėms – artimųjų džiaugsmui gaminsime advento kalendorių, mokysimės pasidaryti originalių eglutės žaislų ir namų dekoracijų.

Kviečiame ateiti. Pasikvieskite kartu savo draugus – nuveiksime daug įdomių dalykų!

Registracija būtina.

Trumpai apie dirbtuves:

Data rugsėjo 29 d., spalio 27 d., lapkričio 10 d., lapkričio 17 d., lapkričio 24 d., gruodžio 1 d.
Laikas 11 val.
Vieta dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“