Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. spalio 24 d.

Spalio 24 d.: internetinis seminaras „Senjorų dienos internete“

Įsibėgėja projekto „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ įgyvendinimas. Šio projekto vykdytojai yra Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Susisiekimo ministerijos, asociacija „Langas į ateitį“, Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija. Projektu siekiama skatinti Lietuvos gyventojus įgyti reikalingų įgūdžių efektyviai, įvairiapusiškai, saugiai ir atsakingai naudotis internetu, į šias veiklas aktyviai įtraukiant vietos bendruomenes.

„Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ kviečia lapkričio 5–9 d. susipažinti su pirmą kartą Lietuvoje organizuojama temine akcija, skirta vyresnio amžiaus žmonėms – „Senjorų dienos internete“. Plačiau apie teminę akciją „Senjorų dienos internete“ ir jos veiklas bibliotekose bus pasakojama internetiniame seminare, kuris vyks spalio 24 d. 11 val. Jo trukmė – iki 40 min. su atsakymais į klausimus.

Seminaro transliaciją galėsite stebėti internetu (per mobiliuosius įrenginius arba kompiuterius) tiesiogiai nurodytu laiku paspaudę šią nuorodą.