Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. lapkričio 17 d.

Lapkričio 17 d.: vienos dienos festivalis „Kita forma“

Prasidėjęs žiemos švenčių ūžesys vienai dienai pripildys Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos erdves. Lapkričio 17 d. čia veiks vienos dienos festivalis „Kita forma“ – galėsite ruoštis šventėms ir puikiai praleisite laiką su šeima bei draugais.

Festivalio metu Vaikų ir jaunimo literatūros departamente, I a. veiks konkurso „Kita forma“ 2018 darbų paroda, taip pat bus renkami ir apdovanojami geriausi šeštojo aplinkosaugos švietimo konkurso „Kita forma“ darbų autoriai. Interaktyvioje renginių erdvėje, Nacionalinės bibliotekos V a. organizuojamos kalėdinės „Kita forma“ kūrybinės ekodirbtuvės, kuriose bus gaminami advento kalendoriai ir ruošiamos Kalėdų eglutės ir namų dekoracijos. Muzikavimo erdvėje, V a. bus pristatomas muzikos instrumentų, pagamintų iš antrinių žaliavų, katalogas „Muzika tavo rankose“ ir eksponuojami instrumentai, kuriuos bus galima išbandyti. Vienos dienos festivalyje taip pat laukia „Žaliojo taško“ rūšiavimo konkursas, tinklaraštininkės Rūtos Iliuk kūrybinės dirbtuvės bei smagios kitų svečių pramogos ir žaidimai.

Kviečiame apsilankyti ir prasmingai praleisti šeštadienio popietę kartu su šeima ir draugais. Ruoškitės, puoškitės ir iki susitikimo!

 Daugiau informacijos apie lapkričio 17 d. kūrybines edukacines dirbtuves šeimoms „Kita forma“, kurioms reikalinga registracija, rasite čia ›

 Trumpai apie renginį

Data lapkričio 17 d.
Laikas 11–16 val.
Vieta Nacionalinės bibliotekos V a.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatoriai „Kita forma“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›
„Kita forma“ Facebook paskyroje ›