Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. lapkričio 16 d.

Lukas Zimantas: „Kartu tikrai galime!“

Mokinių pažangumas – didžiulis galvos skausmas ne tik mokinių tėvams, bet ir patiems mokiniams. Ko griebtis, kad mokiniai susidorotų su keliamais reikalavimais, neatsiliktų nuo mokymosi programos, sėkmingai susidorotų su iššūkiais? Vilniaus licėjaus abiturientas ir organizacijos „Kartu tikrai galime“ prezidentas Lukas Zimantas kviečia ne aimanuoti, o siūlo savo sprendimą.

Edukacinė programa „Kartu mes galime“ sukurta siekiant suteikti mokiniams galimybę gauti nemokamą korepetitorių pagalbą.

Kiekvieną sekmadienį gimnazistai renkasi Vilniaus licėjaus patalpose ir kviečia svetainėje www.kartutikraigalime.lt užsiregistravusius 11–14 metų moksleivius atvykti ir kartu paruošti namų darbus, išsiaiškinti painius klausimus. Užsiėmimai trunka 2 valandas, juose dalyviai poromis dirba su vienu iš organizacijos narių, jis atsako į moksleivių klausimus ir padeda suprasti mokyklose mokomas temas. Visuomeninė organizacija „Kartu tikrai galime“ telkia gimnazistus veiklai, kuri padėtų jaunesniems moksleiviams tobulėti mokslo srityje. Pagrindinis organizacijos tikslas – suteikti kiekvienam moksleiviui galimybę siekti aukštesnių rezultatų ir atrasti mokslo teikiamą džiaugsmą, vykdant programą „Noriu mokytis“. Organizacija skatina savo narius būti socialiai atsakingus ir tokia veikla prisidėti prie visuotinės gerovės.