Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gruodžio 7 d.

Įsigytos naujos socialinių ir humanitarinių mokslų elektroninės knygos

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos fondai ir elektroniniai ištekliai nuolat papildomi naujais moksliniais ir kitais šaltiniais, kad aktualią informaciją pasiektumėte bet kur – net už bibliotekos ribų. Ieškoti laisvai prieinamos ir kokybiškos akademinės medžiagos, susijusios su humanitariniais ir socialiniais mokslais, galite įprastose paieškos sistemose, tačiau jeigu siekiate rasti patikimos, akademinės ir nemokamai prieinamos viso teksto medžiagos, ją visada galite rasti Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamose užsienio duomenų bazėse, taip pat elektroninėse knygose, kurias įsigyja Nacionalinė biblioteka.

Pristatome jums naujausias akademines elektronines knygas, kurios skirtos naujai pažvelgti į pasaulio istoriją, menus, psichologiją, ekonomiką ir teisę, įsigytas iš leidėjoTaylor & Francis Group“.

Šiose knygose nagrinėjamos tokios temos: moterų gyvenimo ypatybės viduramžiais, įvaizdžio formavimo ir šiuolaikinės kultūros ryšys, mikrofinansai, žiniasklaida ir demokratija, kūrybiškumas politinėse bendruomenėse, Europos centrinio banko poveikis ekonomikai ir finansams, deliktinė teisė, retorika ir daugelis kitų. Jeigu šios temos sukėlė smalsumą, toliau rasite informaciją, kaip šias knygas pasiekti.

Norėdami peržiūrėti visą sąrašą ir atsisiųsti knygas Nacionalinės bibliotekos patalpose arba per nuotolinę prieigą, eikite į lnb.lt ir paspauskite „Atradimų“ skilties puslapį Užsienio duomenų bazės. Tuomet rinkitės nuorodą „Taylor & Francis Group“. Joje pamatysite nuorodą į elektroninių knygų sąrašą, o jame – naujai įsigytas knygas.

Išsamų sąrašą galite rasti ir paspaudę šią nuorodą: Nacionalinės bibliotekos įsigytų knygų sąrašas.

Be to, jeigu ieškote dar daugiau panašių temų šaltinių arba jeigu naujosios knygos nepatenkina lūkesčių, duomenų bazėje „Taylor & Francis Group“ galite rinktis iš 400 atvirosios prieigos knygų ir daugiau kaip 5000 viso teksto straipsnių humanitarinių ir socialinių mokslų temomis.

Informaciją, kaip „Taylor & Francis Group“ elektronines knygas galite pasiekti nebūdami bibliotekoje, rasite čia>.

Smagaus skaitymo ir naudingų atradimų!

TF logo