Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. kovo 16 d.

Kovo 16 d.: dirbtuvės visai šeimai „Judesys ir piešimas“

Piešimas – psichinės, emocinės ir fizinės būsenos atspindys. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka vėl kviečia dalyvauti laisvo piešimo ir judesio dirbtuvėse, skirtose ir vaikams, ir suaugusiesiems. Piešime ir judėsime pasitelkę lytėjimo, šokio ir savistabos technikas.

Su jauna menininke Aiste Jančiūte per žaidimus ieškosime būdų praplėsti kūrybiškumo ribas. Vilniaus dailės akademijos absolventė A. Jančiūtė yra „Pojūčių teatro“, kuris skirtas penkiems matančių ir nematančių pojūčiams, narė. Žiūrovų dalyvavimo reikalaujantys spektakliai kuriami pasitelkiant judėjimą, prisilietimą, garsą, kvapą, skonį, tekstą, tarpasmeninį bendravimą. Menininkė taip pat veda kontaktinės improvizacijos pratybas. Jungdama judesį, vizualiuosius menus ir teatrinę patirtį A. Jančiūtė ieško įvairių išraiškos būdų, kurie skatintų kūrybiškumą.

Visus, susidomėjusius renginiu, kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir praleisti šeštadienio popietę kartu laisvo piešimo ir judesio dirbtuvėse.

Trumpai apie renginį

Data kovo 16 d.
Laikas 12 val.
Vieta Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas, I a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›