Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gegužės 7 d.

Balandžio 2 d. ir gegužės 7 d.: renginių ciklas „Profesijų transformacijos“

Jaunos mamos ir moterys kviečiamos atvykti į Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos erdves, kuriose vyks Lietuvos universitetų moterų asociacijos Vilniaus II skyriaus ir tinklaraščio „Išmintinga mama“ organizuojamas tikrų istorijų ir pokalbių ciklas apie jaunų mamų įsitraukimo, grįžimo, dalyvavimo darbo rinkoje iššūkius ir naujų galimybių realizavimą.

Apie ką kalbėsimės?

  • Kaip nepaklysti tarp plačiai deklaruojamos meilės sau ir socialiai reikšmingos vertės kūrimo?
  • Jei bazinis išsilavinimas, pirmoji įgyta profesija nebeatitinka lūkesčių ar poreikių, kaip efektyviai galime keisti ir keičiame situaciją?
  • Kaip mūsų diskusijoje dalyvaujančios mamos ryžosi įvaldyti antrą profesiją – motyvatoriai, galimybės, pastangos?
  • Kaip darbo rinka pasirengusi priimti jaunas mamas šiandien ir rytoj? Ar ir kaip galime daryti įtaką profesijų paklausai pačios? Ar mano svajonių profesija yra Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerijos parengtame „Profesijų klasifikatoriuje“?

Dėl geresnės dėmesio koncentracijos kviečiame pagal galimybes atvykti be vaikų, bet, jei planuojate ateiti drauge su mažuoju, rekomenduojame atvykti 10 val. ir drauge susipažinti su naujomis erdvėmis, adaptuotis vaikų užimtumo centre „Žaisloteka“, kurioje 3–7 metų vaikučiai pranešimo metu galės turiningai ir nemokamai leisti laiką, žaisti prižiūrimi, kol mamytės klausysis pranešimų.

Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.: nurodykite, kurią dieną planuojate atvykti, ar atvyksite su vaiku (registracijos metu nurodykite vaiko amžių, nes jei susidarys didesnių vaikų grupė, jiems organizuosime atskirą edukaciją), taip pat nurodykite savo kontaktinį el. pašto adresą ir telefono numerį.

Trumpai apie renginį

Data balandžio 2 d. ir gegužės 7 d.
Laikas 10.30 val.
Vieta Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas, I a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai Lietuvos universitetų moterų asociacijos Vilniaus II skyrius ir tinklaraštis „Išmintinga mama“