Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. spalio 25 d.

Spalio 26–27 d.: tarptautinio teatro festivalio mažiesiems LABAS renginiai Nacionalinėje bibliotekoje

Penktą kartą Lietuvoje vyksta tarptautinis teatro festivalis kūdikiams ir vaikams LABAS, kurį organizuoja teatras vaikams „Teatriukas” ir Acting up!  Airija. Šiais metais dalyvių lauks per 20 renginių, skirtų ne tik mažiesiems, bet ir šeimoms, mokykloms, edukatoriams, vaikų teatro profesionalams. Festivalyje dalyvaus kūrėjai iš Vokietijos, Airijos, Belgijos, Graikijos ir Lietuvos.

Kviečiame registruotis į spalio 26–27 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyksiančius renginius adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu 8 686 04 303.

Visa festivalio LABAS programa ›

Festivalio programa Nacionalinėje bibliotekoje

  • Spalio 26 d. 9.30 val. – perkusijos laboratorija su Joeri Wensu (Belgija) – Renginių erdvėje, III a. (2+ m.). (Būtina rezervacija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.)
  • Spalio 26 d. 10.30 val. – pasakojimai iš praeities su Cliodhna Noonan (Airija) – Vaikų ir jaunimo literatūros departamente, I a. (2+ m.). (Būtina rezervacija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.)
  • Spalio 26 d. 11.30 val. – „Pojūčių teatras“: „Lašelio kelionė“ su Raminta Šniaukštaite – Renginių erdvėje, III a. (0–3 m.). (Būtina rezervacija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.)
  • Spalio 26 d. 13.30 val. – „Tėti, išjunk mėnulį!“ su Emily Kamarinopoulou (Graikija) – Renginių erdvėje, III a. (1–3 m.). (Būtina rezervacija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.)
  • Spalio 27 d. 11 val. – „Teatriukas“ „Pasaka“ – Renginių erdvėje, III a. (2+ m.). (Būtina rezervacija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.) MOKAMAS (5 Eur prieš renginį)
  • Spalio 27 d. 15 val. – „Labaiteatras“: „Interviu su šlykštukais“ – Renginių erdvėje, III a. (5+ m.) MOKAMAS. Bilietai ›

Dėkojame už dalinį finansavimą Lietuvos kultūros tarybai, Airijos Respublikos ambasadai Lietuvoje, Flandrijos vyriausybei, Goethe‘s institutui. Festivalio partneriai: Nacionalinė biblioteka, Molėtų rajono savivaldybė, Vilniaus Mokytojų namai ir kiti draugai.

Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“