Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 6 d.

Gruodžio 7 d.: kūrybinės edukacinės dirbtuvės šeimoms „Kita forma“

Namuose vis dažniau dvelkiant mandarinų ir cinamono kvapui ir nepaliaujamai mąstant, kokias dovanas dovanoti artimiesiems, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į paskutines šias metais kūrybines ekodirbtuves „Kita forma“. Šeštadienį kartu su šeima kursime kalėdinius aksesuarus sau ir draugui iš antrinių žaliavų.

Šiose kūrybinėse dirbtuvėse Kalėdų džiaugsmą sukursite ne tik sau, bet ir gamtai. Pasiraitoję rankoves, pasikinkysime kūrybiškumą ir naudodami antrines žaliavas kursime kalėdines dovanėles, dekoracijas, papuošimus, smulkmenėles, pradžiuginsiančias artimuosius. Naudodami tai, ką pirmiausia rasime savo namuose, – antrines žaliavas – neišleisime daug pinigų, nepadarysime daug šiukšlių ir išvengsime skubėjimo keliamo streso.

Kartu su aplinkosaugine iniciatyva „Kita forma“ pažadame – tikrai neišleisite daug pinigų ir neužteršite savo namų nereikalingomis puošmenomis. Dirbtuvėse supažinsite su tekstilės atliekų antriniu panaudojimu. Visose kalėdinėse dirbtuvėse bus naudojamos šeimos verslo „Buboo“ veikloje atsirandančios tekstilės atliekos.

Trumpai apie renginį

Data gruodžio 7 d.
Laikas 10, 12, 14 val.
Vieta Dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis
10 val. registruotis čia ›
12 val. registruotis čia › (registracija baigta)
14 val. registruotis čia ›
Organizatoriai „Kita forma“
Partneriai ir rėmėjai „Buboo“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“