Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 26 d.

Gruodžio 27 d.: Globalių lietuvių profesionalų forumas: 10 metų siekiant pasaulinių aukštumų 

Tarptautinis profesionalų tinklas „Global Lithuanian Leaders“ (GLL) švenčia 10 metų jubiliejų ir kviečia visuomenę dalyvauti kasmetiniuose bendruomenės renginiuose – Globalių lietuvių profesionalų forume ir „Globalios Lietuvos apdovanojimuose 2019“.

Ketvirtus metus iš eilės GLL rengiamas Globalių lietuvių profesionalų forumas, kuriame keičiamasi  idėjomis ir įžvalgomis, mezgamos naujos pažintys ir semiamasi įkvėpimo, tradiciškai vyks Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Forume susiburs visų metų apdovanojimų laureatai ir nominantai, vietos ir užsienio visuomenės ir verslo lyderiai, Lietuvos Respublikos Vyriausybės atstovai.

Forume bus apžvelgtas GLL veiklos dešimtmetis, žodį tars aktyviausi pasaulio lietuviai, GLA laureatai. Šie įkvepiantys žmonės plačiau papasakos apie savo kūrybišką mąstymą ir nuolatines pastangas kuriant ir garsinant Lietuvą pasaulyje.

Vyksiančiose interaktyviose dirbtuvėse forumo dalyviai bus kviečiami kartu ieškoti ilgalaikių tvarių sprendimų mokslo ir verslo srityse, kurs visuotinį Lietuvos protų žemėlapį, domėsis talentų pritraukimo klausimais.

Pagrindinis organizatorių tikslas – kad tarptautinę patirtį sukaupę, glaudžius ryšius su Lietuva palaikantys, konkrečiais nuopelnais ją praturtinę ir išgarsinę globalūs lietuviai būtų pastebėti, įvertinti ir apdovanoti. Apdovanojimais pagerbiami tie pasaulio lietuviai ir su Lietuva save siejantys asmenys, kurie tarptautine patirtimi, įtakingais ryšiais ir ištekliais prisideda prie Lietuvos augimo. „Globalios Lietuvos apdovanojimais“ kviečiama kurti Lietuvoje tokią aplinką, kurioje būtų vertinama tarptautinės patirties sklaida, tarptautinių profesionalų pasiryžimas aktyvia veikla prisidėti prie Lietuvos tobulėjimo.

Daugiau informacijos: https://gllawards.lt/#forum

Trumpai apie renginį

Data gruodžio 27 d.
Laikas 10 val.
Vieta atrijus, III a.
Trukmė 5 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Organizatorius „Global Lithuanian Leaders“
Rėmėjai LNB, Užsienio reikalų ministerija, „Globali Lietuva“, LRT, TRINITI, MJJ fondas, „Practica Capital“, „Euroapotheca“, „Work in Lithuania“, Vyriausybės strateginės analizės centras, „Vilniaus prekyba“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“