Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. sausio 29 d.

Sausio 8, 29 d.: edukacinis ciklas „Tinkamas susitelkimas – kelias būti savimi“

Nutildžius vidinę sumaištį, paleidus įtampą, nerimą, blogus ateities scenarijus, daug paprasčiau sąmoningai ir tinkamai keliauti į save. Gruodžio mėnesį kviečiame į edukacinį ciklą „Tinkamas susitelkimas – kelias būti savimi“, kurio dalyviai vis giliau panirs į asmeninio psichologinio pasaulio pažinimą.

Edukacijų dalyviai bus mokomi sąmoningai valdyti dėmesį, suvokti vidinį potencialą, praplėsti vidinės kultūros akiratį ir leistis pažinimo taku į meninės kūrybos ir filosofinių tradicijų sąsajas. Dėmesio valdymo technikos suteikia galimybę tapti sąmoningesniu ir labiau išsilavinusiu žmogumi. Kiekvienam sudaromos palankios sąlygos nurimti, susikaupti ir kūrybiškai išsiskleisti kasdienėje veikloje.

Naudojami susitelkimo valdymo metodai dalyviams bus naudingi kaip savirefleksija, kuri padeda išryškinti esminius asmenybės bruožus ir ugdyti analitinį mąstymą. Gilesnis savęs pažinimas leidžia geriau suprasti aplinkinį kultūros pasaulį, gebėti priimti ir vadovautis gyvenime naujai atrastomis vertybėmis.

Jau daugelį metų pasaulio mokslininkai atlieka tyrimus, kaip dėmesingumo pratybos veikia žmogaus protą. Reguliariai praktikuojant tinkamą susitelkimą įgaunama vertingos patirties, atpažintos geriausios žmogiškosios savybės leidžia padėti ir kitiems žmonėms tapti savimi.

Trumpai apie renginį

Data sausio 8, 29 d.
Laikas 12 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“