Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. sausio 20 d.

Sausio 20 d.: romano „Bitlas, Ana Orka ir aš“ pristatymas

Leidykla „Tyto alba“ ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į susitikimą su knygos autore.

Astos Jolantos Miškinytės romanas „Bitlas, Ana Orka ir aš“ – kūrinys apie paauglystę, kuri visiems jo veikėjams yra didžiausias gyvenimo išbandymas. Tiek šešiolikmečiams, tiek jų tėvams. Šeimos čia probleminės, karai jose vyksta be jokių taisyklių. Savo istoriją pasakoja didysis manipuliuotojas, melagis ir prisitaikėlis, kurio vardo tikrai neatsiminsite, bet jo nelaimingo gyvenimo ir prarastos meilės istorija sukrės. Tai taip skausminga, atpažįstama ir... juokinga.

Įsivėlęs į tikrą nusikaltimą ir vėl įsijausdamas į vaidmenį, kurį vaidina prieš visus, nes yra tragiškai vienišas ir nelaimingas, herojus padaro klaidą, kurią teks taisyti visą likusį gyvenimą ir skausmingai pasiekti tai, ką galėjo gauti, jeigu ryšiai tada, paauglystėje, būtų buvę tikri ir grindžiami meile, o ne jos vaizdavimu.

Ši knyga tėvams apie JUOS, paauglius, kurie sugriauna tėvų gyvenimus, ir JIEMS, paaugliams, kurių vaikiškos vasaros taip greitai ir tragiškai pasibaigia. Ir VISIEMS – apie būtinybę ir laimę sutikti savo Bitlą... 

Dalyvauja romano autorė Asta Jolanta Miškinytė, programos „Vaikų žemė“ vadovas Justinas Vacevičius, renginį veda leidėja Lolita Varanavičienė.

Trumpai apie renginį

Data sausio 20 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatorė leidykla „Tyto alba“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“