Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. sausio 24 d.

Sausio 24 d.: paskaita „Vaikų ir paauglių naudojimasis medija“

Nuo mažų dienų vaikai gauna daug informacijos iš televizijos programų, kompiuterinių žaidimų, muzikinių klipų, reklamų. Medijos gali ugdyti, gali būti pramogų šaltinis, tačiau gali daryti ir neigiamą įtaką. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje Vilniaus kolegijos lektoriai, psichologų komanda „Sąmoninga šeima“ kviečia į mokymus, kurie padės suprasti, ar vaiko skiriamas laikas informacinėms technologijoms jau yra priklausomybė.

Mokymuose galėsite praktiškai išbandyti dažniausiai vaikų ir paauglių naudojamas programėles (Tinder, TikTok, Snapchat, Instagram). Taip pat išgirsite, kodėl vaikas daug laiko praleidžia internete ir ką jis ten veikia. Išsiaiškinsite, kaip atskirti, ar vaikas yra priklausomas nuo mobiliojo telefono ar kompiuterio.

Psichologų komanda „Sąmoninga šeima“ rengia mokymus tėvams ir švietimo bei ugdymo įstaigų darbuotojams tokiomis temomis, kaip tėvystės įgūdžių ugdymas, vaikų ir paauglių seksualumas, naudojimasis medijomis, emociniai ir elgesio sutrikimai. Komandos psichologai teikia psichologines konsultacijas vaikams ir suaugusiesiems.

Būtina registracija ›

Trumpai apie renginį

Data sausio 24 d.
Laikas 16 val.
Vieta Meno erdvė, V a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia ›
Partneriai Vilniaus kolegija, „Sąmoninga šeima“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›