Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 9 d.

Balandžio 16 d.: paskaita „Kaip motyvuoti vaikus mokytis nuotoliniu būdu?“

Ugdymo procesui persikėlus į internetines platformas, tėvams kyla naujų iššūkių ir nemažai klausimų. Ar padėti vaikams mokytis? Kaip suprasti jų elgesį? Kas padeda motyvuojant savarankiškai atlikti užduotis?

Paskaitoje „Kaip motyvuoti vaikus mokytis nuotoliniu būdu?“ Paramos vaikams centro psichologė, „Tėvų linijos“ vadovė Jūratė Baltuškienė patars, kaip kalbėtis su vaiku, jeigu jis nenori jungtis prie pamokos ar atlikti namų darbų. Pateiks rekomendacijų, kaip motyvuoti mokytis: padrąsinti, nuraminti, pasidžiaugti pasiekimais. Padės suprasti, kodėl tėvams nederėtų atlikti namų darbų, papildomai aiškinti naujos temos ar pamokų metu būti kartu su vaiku.

Paskaita – nemokama, tačiau būtina užsiregistruoti ir užpildyti dalyvio apklausos anketą. Anketą parsisiųskite čia ›. Jeigu turite galimybę, anketą pasirašykite. Užpildytą (ir esant galimybei pasirašytą elektroniniu parašu arba nuskenuotą / nufotografuotą su paprastu parašu) anketą atsiųskite el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kviečiam registruotis ir užduoti rūpimus klausimus, į juos lektorė atsakys paskaitos metu. Registruotis galite čia ›

Registruotis galima iki balandžio 11 d. Tiesioginės transliacija vyks 15 val., nuorodą el. paštu atsiųsime tik užsiregistravusiems ir anketą užpildžiusiems dalyviams. Po paskaitos prašysime visų dalyvių el. paštu patvirtinti savo dalyvavimą paskaitoje.

Paskaita finansuojama projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ lėšomis, ją organizuoja Paramos vaikams centras, bendradarbiaudamas su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka.

Logotipas