Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 15 d.

Visi 2019-ųjų „Tarp knygų“ numeriai – jau internete

Be jokios abejonės, skaityti popierinę knygą ar žurnalą daug maloniau nei elektroninę versiją – popieriaus šiugždėjimas, leidinio formatas ir su niekuo nesupainiojamas malonus naujo spaudinio kvapas... Tačiau kartais konkrečią informaciją pasiekti prireikia greitai ir lengvai. Arba – kaip karantino sąlygomis ­– gauti norimą popierinį leidinį ne taip paprasta.

Informuojame, kad yra papildytas žurnalo „Tarp knygų“ archyvas, skelbiamas Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos tinklalapyje. Nuo šiol visus 2019 metų, kaip ir ankstesnių, numerius galite skaityti internete – juos rasite čia. Profesiniai straipsniai, publikacijos kultūros temomis, interviu su įdomiomis asmenybėmis, vertingų leidinių recenzijos, gerosios bibliotekų patirtys – tai nesenstanti informacija. Todėl pernykščiuose numeriuose net ir šiandien rasite daug įdomios ir aktualios informacijos.

Primename, kad apsilankę Nacionalinės bibliotekos svetainėje www.lnb.lt › Atradimai › Kiti leidiniai › Tarp knygų: Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos mėnesinis žurnalas galite rasti suskaitmenintus žurnalo „Tarp knygų“ numerius, išleistus nuo 1988 m.

Įdomių skaitinių!