Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. balandžio 16 d.

Paskaita „Kaip kalbėti su vaikais apie jausmus, kylančius per karantiną?“ (tiesiogiai per internetą)

Šiuo metu, kai susiduriame su nauja ir dar nepažinta situacija, tiek suaugusiesiems, tiek vaikams kyla įvairiausių jausmų. Vaikai neįprastose situacijose dažniausiai jaučiasi ir elgiasi taip, kaip mato reaguojant suaugusiuosius. Tad labai svarbu vaikams padėti ir parodyti, kaip tvarkytis su kylančiais jausmais.

Paskaitoje „Kaip kalbėti su vaikais apie jausmus, kylančius per karantiną?“, kuri vyks tiesiogiai per Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos „YouTube“ kanalą, Paramos vaikams centro psichologė, programos „Antras žingsnis“ vadovė Ieva Dulinskaitė aptars, kaip su vaikais kalbėti apie nerimą, baimę, nežinomybę ir sutrikimą, kylančius reaguojant į susidariusią situaciją. Taip pat bus pristatomi būdai, kaip mokyti vaikus nusiraminti, kai apima pyktis arba susierzinimas, kaip mokyti vaikus spręsti tarpusavio problemas ir ieškoti išeičių.

Registracijos anketoje galite užduoti rūpimus klausimus, į kuriuos lektorė atsakys paskaitos metu.

Data ir laikas: balandžio 23 d. 15.00–16.00 val. 
Vieta: tiesioginės transliacijos nuorodą atsiųsime el. paštu tik užsiregistravusiesiems.
Skirta: tėvams, įtėviams, globėjams ir visiems, kam aktualu, kaip kalbėti su vaikais apie jausmus, kylančius per karantiną.

Paskaita nemokama, tačiau būtina registruotis ir užpildyti dalyvio apklausos anketą. Anketą parsisiųskite čia. Jeigu turite galimybę, anketą pasirašykite. Užpildytą (ir esant galimybei pasirašytą elektroniniu parašu arba nuskenuotą / nufotografuotą su paprastu parašu) anketą siųskite el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Anketos nereikia siųsti dalyvavusiesiems ankstesnėje paskaitoje (internetu) arba kitose projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ veiklose Paramos vaikams centre.

Registracija: iki balandžio 18 d. Prašome registruotis čia. Registraciją į paskaitą patvirtinsime ir atsiųsime tiesioginės transliacijos nuorodą tik atsiuntusiems užpildytą dalyvio apklausos anketą.

Po paskaitos prašysime visų dalyvavusiųjų el. paštu patvirtinti dalyvavimą paskaitoje.

Paskaita finansuojama projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ lėšomis, organizuojama Paramos vaikams centro kartu su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka.

Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“.