Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. liepos 17 d.

Liepos 17 d.: filmas „Gasparas vestuvėse“

Bonjour! Su jumis iš Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos sveikinasi Prancūzų institutas Lietuvoje. „Go Vilnius“ organizuoja „Prancūziškas atostogas Vilniuje“, tad kviečiame žiūrėti Antony’o Cordier filmą „Gasparas vestuvėse“. Filmo pristatyme dalyvaus Prancūzų instituto Lietuvoje atstovė Ramunė Vrubliauskienė.

25-erių Gasparas beveik nebendrauja su šeima. Viskas pasikeičia, kai tėvas pakviečia jį į savo vestuves. Gasparas nori namiškiams padaryti kuo geresnį įspūdį, todėl į vestuves atsiveda nepažįstamąją Laurą, už atlygį sutikusią apsimesti jo mergina. Tačiau grįžęs namo vaikinas sunkiai sutaria su savo ekscentriška šeima, kurios pragyvenimo šaltinis – namų ūkyje įkurtas zoologijos sodas…

Režisierius Antony Cordier. Vaidina Félix Moati, Laetitia Dosch. N-14. Filmas rodomas prancūzų kalba su angliškais subtitrais.

Dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams rekomenduojama dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data liepos 17 d.
Laikas 12 val.
Vieta Kino salė, V a.
Trukmė 1 val. 43 min.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai Prancūzų institutas Lietuvoje
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“
Svarbu filmas bus rodomas prancūzų kalba su angliškais subtitrais