Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugpjūčio 14 d.

Rugpjūčio 14 d.: knygos „Vakaro istorijos Lietuvos mergaitėms“ pristatymas Palangoje

Pajūrio poilsiautojus ir kurorto gyventojus Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia patirti gerų įspūdžių renginyje „Knygos ir ledai“. Palangos vasaros skaitykloje bus pristatoma dviejų Viktorijų ­– Viktorijos Urbonaitės ir Viktorijos Aprimaitės – knyga „Vakaro istorijos Lietuvos mergaitėms: 100 istorijų apie Lietuvos moteris“.

Knygoje pasakojama apie šimtą Lietuvos istorinių ir šių dienų moterų. Ir nors knyga dedikuota mergaitėms, ji patiks ir berniukams, nes kalba apie drąsą, ryžtą ir tikėjimą savo svajonėmis. Knyga rekomenduojama patiems įvairiausiems skaitytojams, neapribojant jų amžiaus. Tačiau svarbu viena – smalsumas. Būtent todėl knygoje ne viena užduotis, prašanti pagalvoti, papasakoti, prisiminti ar atspėti.

Tad rugpjūčio 14 d. vakarėjant galėsite jaukiai pabūti tarp pievų žiedų ir žolynų Palangos vasaros skaityklos kieme. Proga tikrai puiki – vyks ne tik įkvepiančios knygos „Vakaro istorijos Lietuvos mergaitėms“ pristatymas, bet ir susitikimas su viena autorių Viktorija Aprimaite. Renginyje taip pat dalyvaus viena drąsi knygos herojė. Paliksime kol kas paslaptyje, kas ji. Užsukite, susipažinkite.

Tikroms ieškotojoms, mokslininkėms, atradėjoms ir kovotojoms – „Vakaro istorijos Lietuvos mergaitėms“ yra pasakojimų knyga apie išskirtines mūsų krašto moteris, išdrįsusias keliauti dar neištirtais keliais Lietuvoje ir pasaulyje.

Renginį ves Toma iš „Kūnas Mags & Books“. Prie vakaro lengvumo ir žolynų derės šiai knygai dedikuoti „Ice Dunes“ ramunėlių ledai. Pievų gėlės ir žolynai nuguls vazose. Tuo pasirūpins „Dekoracijos tavo šventei“.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams rekomenduojama dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data rugpjūčio 14 d.
Laikas 18 val.
Vieta Palangos vasaros skaitykla, Vytauto g. 72
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Trukmė 1,5 val.
Organizatoriai ledų manufaktūra „Ice Dunes“ ir leidykla „Dvi tylos“
Rėmėjas „Dekoracijos tavo šventei“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“