Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugsėjo 9 d.

Rugsėjo 9 d.: informacinis renginys apie vyresnio amžiaus žmonių savanorystę „54+“

VšĮ „Ne imti, bet duoti“ ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia vyresnio amžiaus žmones kuo daugiau sužinoti apie savanorystę ir projektą „54+“. Savanorystei nėra amžiaus ribų! Su šiuo šūkiu Nacionalinėje bibliotekoje vyks projekto „54+“ pristatymas Vilniaus bendruomenei.

„54+“ yra savanoriškos veiklos skatinimo programa, skirta dirbantiems ir darbo neturintiems asmenims nuo 55 m. iki pensinio amžiaus. Programos tikslas – į savanorišką veiklą įtraukti vyresnio amžiaus žmones suteikiant jiems naujų įgūdžių, žinių ir kompetencijų, kurios padidintų galimybę grįžti į darbo rinką, padėtų pakeisti darbo pobūdį arba prasmingai praleisti laisvalaikį.

Renginys skirtas Vilniaus miesto ir rajono gyventojams, norintiems daugiau sužinoti apie vyresnio amžiaus žmonių savanoriškos veiklos galimybes. Renginyje organizatoriai pasakos apie savanoriškos veiklos galimybes vyresnio amžiaus žmonėms, pristatys gerąją Lietuvos ir užsienio šalių patirtį, padės surasti kiekvienam dalyviui artimiausią savanorystės kryptį.

Renginio orientacinė grupė: 55–64 m. asmenys.

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti. Prašome užpildyti registracijos formą ›

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams rekomenduojama dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 9 d.
Laikas 11 val.
Vieta Pažinimo erdvė, V a., 535 kab.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas reikalinga registracija
Organizatorius VšĮ „Ne imti, bet duoti“; kontaktai informacijai: tel. 8 629 35 123, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“, organizatorių svetainėje