Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. spalio 8 d.

Spalio 8 d.: apie politiką be politikos

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir iniciatyva „Man Ne Dzin“ kviečia dalyvauti diskusijoje „Apie politiką be politikos“. Diskutuosime apie rinkimus, politiką Lietuvoje ir pasaulyje bei jaunimo galią šiame sūkuryje.

Kaip paskatinti jaunus žmones daugiau ir drąsiau įsitraukti į pilietinį gyvenimą? Ko turėtume imtis norėdami jaunimą atvesti prie balsadėžių?

Šiais ir kitais klausimais kalbėsis žurnalistas, politikos komentatorius, socialinių tinklų veikėjas Paulius Gritėnas ir istorikė, aktyvi visuomenininkė Luka Sinevičienė.

Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (didžiausia nevyriausybinė skėtinė organizacija Lietuvoje, vienijanti 70 nacionalinių ir savivaldybių jaunimo organizacijų tarybų) jau 16 kartą organizuoja pilietiškumo skatinimo kampaniją „Man Ne Dzin“. Jauni žmonės visoje Lietuvoje skatinami aktyviai dalyvauti pilietiniame gyvenime, išsakyti nuomonę ir tapti aktyviais Lietuvos Respublikos piliečiais bei stiprinti jaunų žmonių suvokimą apie savo galią visuomenėje.

Kviečiame registruotis ir dalyvauti ›

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data spalio 8 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas būtina registracija
Trukmė 1 val.
Organizatorius pilietinė iniciatyva „Man Ne Dzin“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“