Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. spalio 19 d.

Spalio 19 d: Dovydo Van Gucht’o knygos „Learn Your English“ pristatymas

Norite išmokti anglų kalbą? O gal parašyti knygą? O gal tiesiog įdomiai praleisti pirmadienio vakarą? Į susitikimą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje jus kviečia Dovydas Van Guch’tas, knygos „Learn Your English: paskutinė knyga, kurios tau reikės mokantis anglų kalbos“ autorius.

„Kviečiu pasikalbėti apie rašymą, baimes ir anglų kalbą. Mano pirmoji knyga „Learn Your English“ išvydo dienos šviesą. Tai knyga apie baimes, motyvaciją ir praktiškus metodus, kaip mokytis anglų kalbos kiekvieną dieną“, – sako D. Van Gucht’as.

Druskininkietis anglų kalbos dėstytojas, dar besimokydamas mokykloje, buvo matomas visur: aktyviai dalyvavo renginiuose, juos vedė, ėmėsi verslo ir net pelnė apdovanojimą už mobiliosios programėlės idėją. Vaikinui teko paragauti įvairių mokslų, išmėginti save įvairiose srityse, pagyventi užsienyje. O pastaruoju metu Dovydas džiaugiasi neseniai dienos šviesą išvydusia knyga „Learn Your English“.

„Mano knyga nėra gramatikos vadovėlis ar taisyklių rinkinys. Knygoje duodu praktinių patarimų, kaip mokytis savo kasdienybėje naudojant anglų kalbą. Tikiu, jog pagrindinės priežastys, dėl kurių žmonės neišmoksta anglų kalbos, yra psichologinės. Ir įpročiai. Jeigu suvokiame, kad klaidas daryti yra normalu ir net būtina, jei vartojame kalbą kiekvieną dieną ir nebijome, kad, pavyzdžiui, mūsų tarimas yra blogas, tuomet mes ir tobulėjame. Ir galime prisijaukinti anglų kalbą. Apie šiuos dalykus kalbu knygoje ir viliuosi, kad ją perskaitę žmonės suvoks, jog tam, kad išmoktum kalbą, nereikia brangių kursų ar individualių pamokų – reikia tiesiog vartoti ją savo kasdieniame gyvenime“, – sako knygos autorius

Specialistai sako, kad Dovydo Van Gucht’o knyga Learn Your English: paskutinė knyga, kurios tau reikės mokantis anglų kalbos“ yra ne tik anglų kalbos vadovėlis, tai ir mokymosi filosofijos žanro knyga, kuri pakeis požiūrį ir padės perlipti per savo susikurtus barjerus.

Kviečiame registruotis ir dalyvauti.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data spalio 19 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“