Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Iliustracija 2022 m. vasario 3 d.

Visi 2021-ųjų „Tarp knygų“ numeriai – jau internete

2021 metų žurnalo „Tarp knygų“ numerius buvo galima skaityti ir verčiant popierinius puslapius, ir virtualius kompiuterių ar telefonų ekranuose. Nuo šiol skaitytojų patogumui papildytas žurnalo „Tarp knygų“ archyvas, skelbiamas Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos tinklalapyje. Visus 2021 metų, kaip ir ankstesnių, numerius galite patogiai skaityti vienoje vietoje internete – juos rasite čia ›).

Profesiniai straipsniai, publikacijos kultūros temomis, interviu su įdomiomis asmenybėmis, vertingų leidinių recenzijos, gerosios bibliotekų patirtys – tai nesenstanti informacija, kurią galima skaityti bet kuriuo metu. Todėl pernykščiuose numeriuose net ir šiandien rasite daug įdomios ir aktualios informacijos.

Primename, kad apsilankę Nacionalinės bibliotekos svetainėje www.lnb.lt › Ištekliai › Leidiniai › Kiti leidiniai › Tarp knygų: Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos mėnesinis žurnalas galite rasti suskaitmenintus žurnalo „Tarp knygų“ numerius, išleistus nuo 1984 m.

Įdomių skaitinių!