Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Iliustracija 2022 m. birželio 14 d.

Naujame interviu cikle – pokalbiai su Lietuvos verslo pasaulio lyderiais

Daugiau nei prieš tris dešimtmečius Lietuva atsisakė sovietinio stiliaus planinės ekonomikos ir pradėjo eiti rinkos modelio keliu. Per tą laiką verslas patyrė milžiniškų transformacijų – dabar galime didžiuotis turėdami efektyviai veikiantį europinį verslą, kuris yra vienas esminių komponentų kuriant tvarią, laimingą ir turtingą Lietuvą.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Valstybingumo centras pradeda pokalbių ciklą, kuriame kalbinami Lietuvos verslo sektoriaus lyderiai. Su įtakingiausiomis šalies verslo pasaulio asmenybėmis kalbamės apie dabarties aktualijas: valstybinių institucijų požiūrį į verslą, (susi)kalbėjimo galimybes, mecenatystę ir filantropiją, kovą su korupcija. Taip pat žvelgiame į ateitį: socialiai atsakingo verslo perspektyvas, Europos žaliojo kurso keliamus iššūkius ir kitas aktualijas.

Pirmasis pašnekovas – Lietuvos darbdavių konfederacijos prezidentas Danas Arlauskas. Pašnekovus kalbina Valstybingumo centro vyriausiasis tyrėjas Matas Baltrukevičius. Pokalbių ciklo viešinimo partneris – naujienų portalas „Delfi“.

Skaitykite pirmąjį pokalbį: