Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. vasario 27 d.

Visi 2022-ųjų „Tarp knygų“ numeriai – jau internete

2022 metų žurnalo „Tarp knygų“ numerius buvo galima skaityti ir verčiant popierinius puslapius, ir virtualius kompiuterių ar telefonų ekranuose. Skaitytojų patogumui papildytas žurnalo „Tarp knygų“ archyvas, skelbiamas Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos tinklalapyje. Visus 2022 metų, kaip ir ankstesnių, numerius galite patogiai skaityti vienoje vietoje internete – juos rasite čia ›.

Profesiniai straipsniai, publikacijos kultūros temomis, interviu su įdomiomis asmenybėmis, vertingų leidinių recenzijos, gerosios bibliotekų patirtys – tai nesenstanti informacija, kurią galima skaityti bet kuriuo metu. Todėl pernykščiuose numeriuose net ir šiandien rasite daug įdomios ir aktualios informacijos.

Primename, kad apsilankę Nacionalinės bibliotekos svetainėje www.lnb.lt › Ištekliai › Leidiniai > Kiti leidiniai › Tarp knygų: Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos mėnesinis žurnalas › Leidinio archyvas galite rasti visus suskaitmenintus žurnalo „Tarp knygų“ (iki 1991 m. – „Bibliotekų darbas“) numerius.

Įdomių skaitinių!