Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. vasario 28 d.

Kviečiame į ekskursijas po Nacionalinę biblioteką

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka yra atvira visuomenei – kviečia ne tik skaityti, užsiimti įvairiomis kūrybinėmis, kultūrinėmis, intelektualiomis veiklomis bei pramogomis, bet ir dalyvauti ekskursijose. Ateikite ir lydimi gido apžiūrėkite tradicines ir naujas bibliotekos erdves, susipažinkite su teikiamomis paslaugomis, sužinokite pastato istoriją.

Ekskursijos organizuojamos darbo dienomis iš anksto sutarus laiką (nuo 9.00 iki 16.00 val.). Jos gali būti vedamos lietuvių, anglų, rusų kalbomis. Ši paslauga nemokama, trukmė apie 1 val. Ekskursijos vedamos tiek iš pavienių asmenų sudarytoms, tiek organizuotoms grupėms (nuo 5 iki 20 asmenų).

Pavieniams lankytojams siūlome ekskursiją savaitgalį kovo 12 d. (sekmadienį) 12 val., į kurią kviečiame registruotis internetu.

Organizuotoms grupėms į ekskursijas kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Dėl ekskursijų vaikų ir mokinių grupėms kreipkitės el. paštu grupėŠis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Atėjus į Nacionalinę biblioteką maloniai prašome viršutinius drabužius palikti savitarnos spintelėse, esančiose II aukšte priešais Registracijos ir informacijos punktą (užraktai aktyvuojami 1 euro monetomis, yra pinigų keitimo automatai). Tada kviečiame grįžti į vestibiulį, čia jus pasitiks gidas.

Administracija pasilieka teisę atšaukti numatytą ekskursiją dėl Nacionalinėje bibliotekoje vykstančių renginių.