Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. kovo 10 d.

„Medici.tv“ duomenų bazėje – galimybė iš namų mėgautis daugiau nei 500 džiazo muzikos koncertų vaizdo įrašų

„Medici.tv“ duomenų bazė papildyta išskirtinių džiazo muzikos atlikėjų koncertų aukštos kokybės vaizdo įrašais. Joje sukaupti 502 džiazo muzikos įrašai ir ši kolekcija nuolat pildoma. Tai istorinių ir šiuolaikinių koncertų įrašai, tarp kurių galima pamatyti Ray Charleso 1961 m. gyvo garso koncertą, Ninos Simone „Live at Olympia“ 1969 m. koncertą, gyvus festivalių koncertus ir daug kitų įspūdingų džiazo muzikos įvykių.

Susipažinkite su „Medici.tv“ džiazo muzikos koncertų įrašų kokybe pažiūrėję vienos iš geriausių dainininkių džiazo istorijoje Ellos Fitzgerald 1965 ir 1974 m. pasirodymus seniausiame Londono džiazo klube „Ronnie Scott’s“. Dainininkei akompanavo ansambliai, vadovaujami pianisto Tommy’io Flanagano. Gyvame koncerte Ella Fitzgerald juokauja, šiltai bendrauja su publika ir įtaigiai perteikia nepakartojamų dainų atmosferą. Skamba „Take the A Train“, „Misty“, „Cheek to Cheek“, „St. Louis Blues“, „Something’s Gotta Give“ ir kitos jau klasika tapusios dainos. Įveskite savo skaitytojo pažymėjimo numerį ir mėgaukitės:

Ellos Fitzgerald koncertai Medici.tv

Kaip prisijungti prie duomenų bazės „Medici.tv“

Duomenų bazės „Medici.tv“ turinys Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos skaitytojams iš namų pasiekiamas jungiantis per šią nuorodą: https://proxy.lnb.lt/menu. Atidarę puslapį, įveskite skaitytojo pažymėjimo numerį ir mėgaukitės puikia džiazo muzika ir meistrišku atlikimu.

Primename, kad „Medici.tv“ duomenų bazėje iš viso sukaupta daugiau nei 3000 muzikinių kūrinių vaizdo įrašų ir daugiau nei 1700 dokumentinių filmų, klasikinės muzikos koncertų, operų, baletų ir garsiausių pasaulio muzikų meistriškumo kursų. Be to, per metus tiesiogiai transliuojama daugiau nei 150 įspūdingiausių koncertų iš prestižinių viso pasaulio koncertų salių ir muzikos festivalių (Karnegio salės (Carnegie Hall), Londono karališkosios koncertų salės (London Royal Festival), Berlyno „Konzerthaus“ salės (Konzerthaus Berlin), Verbjė festivalio (Verbier Festival), Liucernos festivalio (Lucerne Festival) ir kt.).