Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Edukacija „Daugialypis kūrybiškumas“

2024 m. liepos 16 d. 19.00 val. – 20.00 val.

Liepos 16, 17 ir 18 d. 19 val. kviečiame į pokalbį, kuriame aptarsime, kaip kūrybinės idėjos „sučiumpamos“, išgryninamos ir išreiškiamos tekste ar straipsnyje ir kaip tas pats sumanymas gali būti permainytas, pritaikytas kitai medijai – virsti garso tinklalaide ar radijo laida. Pagal aktualumą galima apsistoti prie bet kurios srities išsamiau.

Kūrybiškumas lydi mus kiekviename žingsnyje, bet neretai yra ir sunkiai išgaunama „esencija“. Kiek svarbus kūrybiškumas ir dėmesingumas pažinimo procese. Kaip dera ankstesnių žinių kaupimas, „perkonstravimas“ ir naujų idėjų generavimas kelyje į autentišką saviraišką. Visa, ką veikiame, kuriame, formuoja mūsų asmenybę. Kūrybiškumas padeda įveikti bet kokius iššūkius ir išlikti, o kartais pranokti save – atveria gebėjimus, kurių ir patys nesitikime.

Edukacijos trukmė – apie 1 val. Ji vyks Palangos vasaros skaitykloje.

Pokalbį veda kultūrinės veiklos vadybininko asistentas Vytautas Vilimas, įvairiais slapyvardžiais publikavęs straipsnių, grožinės literatūros kūrinių, garso įrašų, taip pat yra radijo laidų kūrėjas ir vedėjas.

Trumpai apie renginį

Data
liepos 16, 17, 18 d.
Laikas
19 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla (Vytauto g. 72)
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame