Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Kūrybinės dirbtuvės „Iššūkio dėžė: nauja realybė – naujos formos!“

2021 m. balandžio 24 d. 13.00 val. – balandžio 1 d. .00 val.

Balandžio 24 d. 13 val. nuotolinėse kūrybinėse dirbtuvėse kartu ne tik atidarysime iššūkio dėžutę, bet ir bandysime ką nors sukurti, dalinsimės idėjomis ir šiaip smagiai leisime laiką.

Kas yra iššūkio dėžutė? Tai – dirbtuvių PATS SAU pasiūlymas savaitgalio dalį praleisti kūrybiškai šeimos rate arba savarankiškai. Dėžutėje rasite medžiagų, iš kurių šį kartą kviečiame sukurti rankdarbį tam tikra tema. Dalyvių amžius nėra ribojamas, mažiausiems galbūt reikės vyresniųjų pagalbos. Tai – puiki proga turiningai praleisti laiką visai šeimai.

Dėl registracijos kreipkitės Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Registruodamiesi rezervuojate ir vieną iššūkio dėžutę. Jei esate iš Vilniaus miesto, elektroniniu paštu informuosime apie dėžutės atsiėmimą Lietuvos nacionalinėje bibliotekoje. Jei esate iš kito Lietuvos miesto, dėžutę jums išsiųsime nurodytu adresu.

Dirbtuvės vyks nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje. Nuorodą atsiųsime elektroniniu paštu.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 24 d.
Laikas
13 val.
Dalyvavimas
„Zoom“ platforma, būtina registracija el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“