Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Nacionalinėje bibliotekoje – „Trumpas kinas“

2021 m. rugpjūčio 7 d. 12.00 val. – 13.00 val.

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir lietuviškų trumpametražių filmų agentūra „Lithuanian Shorts“ kviečia smagiai praleisti rugpjūčio savaitgalius žiūrint lietuvių kino kūrėjų trumpųjų filmų programas visai šeimai „Trumpas kinas. (Ne)vaikiškos galios“ ir „Trumpas kinas. Paslaptingieji pasauliai“.

„Trumpas kinas“ – tai naujausia lietuviškų trumpametražių filmų agentūros „Lithuanian Shorts“ iniciatyva, kuria siekiama populiarinti trumpametražių filmų žanrą ir pristatyti aktualias tokių filmų programas.

Kino seansai vyks rugpjūčio 7, 8, 21 ir 22 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Konferencijų salėje (V a.) Renginiai nemokami. Privaloma registracija.

Rugpjūčio 7 d. ir 21 d. (šeštadieniai) nuo 12 val.

„Trumpas kinas. (Ne)vaikiškos galios“ – tai emocijų kupina trumpametražių filmų programa, skirta jauniesiems kino mėgėjams, tačiau nepaliksianti abejingų ir vyresnių šeimos narių.
Skirta vaikams nuo 13 m.

Programos filmai:

Trukmė: 66 min.

Registracija:

Rugpjūčio 8 d. ir 22 d. (sekmadieniai) nuo 12 val.

„Trumpas kinas. Paslaptingieji pasauliai“. Programoje – 4 vaidybiniai ir animaciniai trumpametražiai filmai, nukeliantys į unikalias vizualines visatas ir veiksmo kupinas istorijas.
Skirta vaikams nuo 6 m.

Programos filmai:

Trukmė: 57 min.

Registracija:

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų, žiūrovai įleidžiami tik pagal išankstinę registraciją ir ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Atėjus į renginį, privaloma užpildyti COVID-19 anketą. Atsiprašome už nepatogumus.

Mėgaukimės kinu saugiai!

Trumpai apie filmus

Data
rugpjūčio 7 d. „Trumpas kinas. (Ne)vaikiškos galios“
rugpjūčio 8 d. „Trumpas kinas. Paslaptingieji pasauliai“
rugpjūčio 21 d. „Trumpas kinas. (Ne)vaikiškos galios“
rugpjūčio 22 d. „Trumpas kinas. Paslaptingieji pasauliai“
Laikas
visų seansų pradžia 12 val.
Dalyvavimas
Privaloma registracija:
rugpjūčio 7 d.
rugpjūčio 8 d.
rugpjūčio 21 d.
rugpjūčio 22 d.
Partneris
VšĮ „Lithuanian Shorts“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“