Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Orientacinis žaidimas šeimoms „Dramblionė“ Palangoje

2021 m. rugpjūčio 21 d. 11.00 val. – 17.00 val.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas ir Kūrybinių dirbtuvių komanda, minėdami jubiliejinį 55-ąjį Palangos vasaros skaityklos sezoną, parengė literatūrinį orientacinį žaidimą. Kviečiame šeimas pažinti Palangoje esančius objektus.

Žaidimo pradžia – nuo Palangos vasaros skaityklos. Toliau jis tęsiasi įdomiausiomis Palangos gatvėmis. Dalyviai aplanko dešimt išskirtinių kurorto objektų. Norint visus juos pasiekti, teks išspręsti užuominas ir   pasitelkti literatūrines žinias. 

Rugpjūčio 21 d. kviečiame komandas dalyvauti orientaciniame žaidime ir palydėti besibaigiantį vasaros sezoną. Dalyvaudami renginyje atrasite naujas miesto vietas, pakvėpuosite tyru kurorto oru, smagiai praleisite laiką su šeima ar draugais.

Jums tereikia užregistruoti savo komandą šioje formoje ir atsinešti bent vieną išmanųjį telefoną su QR kodų skaitymo programėle ir internetu. 

Žaidimą išbandyti kviečiame pėsčiomis.

Dienos pabaigoje trys geriausiai pasirodžiusios komandos bus apdovanotos šauniais prizais!

Visą vasarą žemėlapį galima rasti Palangos vasaros skaitykloje ir jį pasitelkus visus objektus aplankyti savarankiškai! Jums reikės tik geros nuotaikos ir laiko.

Trumpai apie žaidimą

Data
rugpjūčio 21 d.
Laikas
11 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla (Vytauto g. 72, Palanga)
Trukmė
6 val.
Dalyvavimas
reikia užregistruoti komandą šioje formoje
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“