Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Seansas šeimai: filmo „Potvyniui nuslūgus“ peržiūra

2021 m. spalio 17 d. 13.00 val. – 14.15 val.

Šį rudenį jau 15-ą kartą vyksiantis vienintelis žmogaus teisių dokumentinių filmų festivalis Baltijos šalyse „Nepatogus kinas“ prie ekranų vėl sukvies visos Lietuvos žiūrovus. Visą festivalio programą rasite svetainėje nepatoguskinas.lt. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka spalio 16–24 dienomis kviečia į festivalio renginius Konferencijų salėje, V a. Visi „Nepatogaus kino“ renginiai Nacionalinėje bibliotekoje yra nemokami.

Spalio 17 d. 13 val. seansas šeimai: filmo „Potvyniui nuslūgus“ peržiūra

„Potvyniui nuslūgus“ („Walk the Tideline“), rež. Anna Antsalo. Suomija, 2021 m.

Bangų mūša į krantą išmeta ne tik kriaukles, bet ir tonų tonas plastiko. Kur nors vandenyje laivas pameta konteinerį mažyčių plastikinių dinozaurų, o pakrante keliaujantys plastiko rinkėjai juos kolekcionuoja. Vienas ieškotojų tai vadina ateities archeologija – po savęs žmogus palieka ne griuvėsius ar meną, bet spalvotą šlamštą.

Filmo anonsas čia. Kalba – anglų; subtitrai lietuvių kalba.

Registracijos forma.

SVARBU! Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galimybių pasą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
spalio 17 d.
Laikas
13 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Trukmė
renginio trukmė 1 val. 15 min. (filmas – 57 min.)
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“, festivalio interneto svetainėje
Organizatoriai
festivalis „Nepatogus kinas“
Partneriai ir rėmėjai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos kino centras, Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija, Europos Parlamento biuras Lietuvoje, „Swedbank“, „Citus“, „Žaliasis taškas“, „Fielmann“
Svarbu
amžiaus cenzas V

Rekomenduojame