Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Nuotoliniai mokymai „Kuo skiriasi mada ir kostiumas – išmokite rasti žinių apie aprangos istoriją informacijos išteklių sistemose“ (4 dalis)

2022 m. gegužės 26 d. 14.00 val. – 15.00 val.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos darbuotojų rengiamuose nuotoliniuose mokymuose sužinosite, kaip užsisakyti ir skaityti el. knygas, kaip naudotis prenumeruojamomis užsienio duomenų bazėmis, papasakosime, kas yra informacinis raštingumas, elektroninės paslaugos, kaip galima jomis pasinaudoti, kokias svetaines rekomenduojame naudoti. 

Kuo skiriasi mada ir kostiumas – išmokite rasti žinių apie aprangos istoriją informacijos išteklių sistemose (2 dalys). Susipažinsite su kostiumo raida, tam tikrų epochų drabužių dėvėsenos įdomybėmis ir ypatybėmis. Išmoksite atskirti madą ir kostiumą. Išgirsite rekomendacijų, kaip rasti informacijos apie kostiumo istoriją gausiuose šiuolaikiniuose informacijos ištekliuose.

3 dalis. Nuo baroko iki rokoko  išmokite rasti žinių apie aprangos istoriją informacijos išteklių sistemose. 

4 dalis. Nuo klasicizmo iki XIX a. pabaigos  išmokite rasti žinių apie aprangos istoriją informacijos išteklių sistemose. 

Mokymai vyksta per „Microsoft Teams“ programą. Užsiregistravę gausite nuorodą, prie kurios prisijungę galėsite dalyvauti mokymuose. Mokymų trukmė – 1 val. Mokymai vedami lietuvių kalba.

Jei numatytas mokymų laikas nėra tinkamas, o jūs registruojatės drauge su kitais asmenimis ir sudarote 3 ar daugiau žmonių grupę, susisiekite su mumis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., suderinsime jums patogų mokymų laiką. 

Daugiau informacijos apie kitus Nacionalinės bibliotekos organizuojamus mokymus rasite čia ›

Rekomenduojame