Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. gruodžio 6 d.

„EBSCO Publishing“ duomenų bazės nuotoliniai seminarai gruodį

Mokymuose susipažinsite su EBSCO duomenų bazės paslaugomis, sužinosite daugiau apie muzikines el. knygas, specialią EBSCO programėlę bei naują bazę Education Source Ultimate. Mokymai skirti studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems besidomintiems ir besinaudojantiems duomenų bazėmis. Vyks anglų kalba „Zoom“ platformoje.

  • Read and download e-books to your phone! EBSCO Mobile application. Sužinosite daugiau apie EBSCO mobiliąją programėlę – kaip atsisiųsti, prisijungti, kaip joje dirbti ir skaityti bei atsisiųsti el. knygas į savo išmanųjį įrenginį.
    Gruodžio 11 d. (pirmadienį) 11.30 val. (trukmė 30 min.) Registracija ›

  • Using bibliography managers and exporting bibliographic data on the EBSCOhost platform. Kyla sunkumų sudarant bibliografiją moksliniam darbui? Nežinote, kaip rūšiuoti ir tvarkyti surinktą literatūrą? Mokymuose sužinosite, kaip EBSCOhost platformoje susikurti ir perkelti šaltinių bibliografiją bei patogiai ja naudotis.
    Gruodžio 12 d. (antradienį) 12 val. (trukmė 20 min.) Registracija ›

  • Nauja! Education Source Ultimate. Sužinosite, kokių svarbiausių išteklių siūlo nauja, tik 2023 m. birželį atverta bazė Education Source Ultimate. Tai bus paieškos seminaras, jame leidėjai pristatys kelis praktinius mokslinės medžiagos paieškos pavyzdžius švietimo tema.
    Svarbu. Bazę šiuo metu Nacionalinė biblioteka prenumeruoja terminuotam laikotarpiui iki gruodžio 21 d., todėl iki ir po seminaro kviečiame suskubti išbandyti. Daugiau informacijos čia.
    Gruodžio 13 d. (trečiadienį) 12.30 val. (trukmė 40 min.) Registracija ›

Daugiau informacijos apie duomenų bazės EBSCO mokymus oficialioje svetainėje. Joje taip pat rasite ankstesnių seminarų įrašus, sužinosite apie kitus naudingus duomenų bazės įrankius.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos prenumeruojamose užsienio duomenų bazėse naršykite ir būdami ne bibliotekoje – prisijunkite per nuotolinę prieigą EZproxy su skaitytojo pažymėjimo numeriu. Atsivėrusiame lange duomenų bazių sąraše rinkitės Duomenų bazė EBSCO Publishing, EBSCOhost, Duomenų bazė Education Source Ultimate.

Visų Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamų duomenų bazių sąrašas čia.