Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2015 m. spalio 1 d.

Tiesioginė transliacija „Lietuvos pašto naujovės ir aktuali informacija gyventojams“

Spalio 1 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos ministudijoje įvyko jau trisdešimt trečioji tiesioginė transliacija, kurios tema – „Lietuvos pašto naujovės ir aktuali informacija gyventojams“.

Jos metu diskutuota apie būtinybę gyventojams įsirengti tvarkingas pašto dėžutes, papasakota apie naują paslaugą, pradėtą teikti Lietuvos pašto ir „PayPost“ skyriuose, – gyventojai gali atsidaryti asmeninę mokėjimo sąskaitą ir atsiskaityti už prekes bei paslaugas paštuose nenaudodami grynųjų pinigų. Transliacijos žiūrovai išgirdo apie mokėjimo sąskaitų galimybes ir saugų šios paslaugos teikimą.

Transliacijoje dalyvavo Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė, kuri žiūrovams pasakojo apie kuriozinius atvejus ir sąlygas, kuriomis paštininkai kartais turi darbuotis. Taip pat direktorė paragino žiūrovus dalyvauti naujame Lietuvos pašto organizuojamame konkurse ir fotografuoti pačias keisčiausias, neįprasčiausias pašto dėžutes.

Antroji tiesioginės transliacijos pašnekovė, Lietuvos pašto Finansinių paslaugų departamento vadovė Neringa Knyvienė, pasakojo apie naujas Lietuvos pašto teikiamas paslaugas, paaiškino, kuo jos bus vertingos ir įdomios vartotojams.

Transliacijos įrašas: