Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. liepos 2 d.

„Projekto „Prisijungusi Lietuva“ ir biblioteka“ pristatymas

Šį pavasarį pradėtas įgyvendinti projektas „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“, kurio vykdytojai yra Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Susisiekimo ministerijos, asociacija „Langas į ateitį“, Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija.

Projekto tikslas – padėti Lietuvos gyventojams išmokti efektyviai, saugiai, atsakingai naudotis informacinėmis technologijomis ir internetu, jo teikiamomis galimybėmis mokantis, planuojant laisvalaikį, apsiperkant, registruojantis pas gydytojus, taip pat kviesime susipažinti su įgyvendinant Nacionalinės bibliotekos infrastruktūrinį projektą bibliotekose įdiegtais programinės įrangos paketais. Dauguma projekto veiklų bus įgyvendinama Lietuvos viešosiose bibliotekose ir jų filialuose.

Kad projekto veiklos būtų efektyvios ir visiems naudingos, o pasiekti rezultatai – maksimalūs, labai svarbu jo vykdytojų bendradarbiavimas ir ryšys su viešosiomis bibliotekomis. Tad plačiau apie projektą „Prisijungusi Lietuva“ ir veiklas bibliotekose norėsime Jums papasakoti per internetinį seminarą, kuris vyks liepos 3 d. 11 val. Trukmė – iki 40 min. su atsakymais į klausimus.

Seminaro transliaciją galėsite stebėti internetu (per mobiliuosius įrenginius arba kompiuterius) tiesiogiai nurodytu laiku paspaudus šią nuorodą.