Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Naujienos iliustracija

Knygos „Leaving The Base Camp“ pristatymas Palangos vasaros skaitykloje

2022 m. rugpjūčio 5 d. 18.00 val. – 19.30 val.

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka maloniai kviečia į susitikimą su sėkminga verslininke Ilma Nausėdaite padiskutuoti ir sužinoti apie jos patirtį organizuojant verslą nuotoliniu būdu. „Nuotolinis darbas yra susijęs su nuostata, kai žmogui leidžiama būti atsakingam už savo gyvenimą ir už savo darbą. Tai reiškia, kad žmogus gali darbo metu išeiti pasivaikščioti, jeigu jam reikia pagalvoti, ar padaryti kitus dalykus. Man atrodo, kad darbas nuotoliu yra pagarba laikui“, – teigia populiarios knygos autorė I. Nausėdaitė.

Anglų kalba parašytoje knygoje „Leaving the Base Camp: why growing a business is a personal journey never taken alone“ I. Nausėdaitė pasakoja apie tai, kas padėjo jos kompanijai jau daugiau nei dešimt metų su visa komanda organizuoti nuotolinį darbą, visiems gyvai susitinkant vos kartą per metus.

Tačiau su kokiais iššūkiais susiduriama organizuojant nuotolinį darbą iš darbuotojo ir iš darbdavio perspektyvos? Apie tai bus kalbama knygos pristatymo renginyje Palangoje – mieste, kuriame derinti darbą ir laisvalaikį, dirbti nuotoliu, ko gero, yra geriausia, ypač vasarą.

Lauksime jūsų susitikime su autore Palangos vasaros skaitykloje, Vytauto g. 74.

Knyga aktuali ir įdomi kuriantiems savo verslą, komandų vadovams ir visiems, ieškantiems kūrybiškų sprendimų ir efektyvių būdų, kaip auginti komandą ir augti patiems.

Daugiau apie knygą ›

Elektroninė knyga, akimirksniu atskriesianti į jūsų pašto dėžutę. 

Trumpai apie renginį

Data
rugpjūčio 5 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla, Vytauto g. 74
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Organizatorius
„Dvi tylos“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame